Voortgezet onderwijs

Voor leerlingen op middelbare scholen ontwikkelden we Proeftuin Overijssel. Daarmee brengen we kunst en cultuur dichtbij, omdat jongeren aan de slag mogen met hun eigen onderzoeksvragen

Proeftuin Overijssel

Een proeftuin draait om vragen die leerlingen zelf bedenken. Op zoek naar antwoorden gaan ze af van de gebaande paden, samen met kunstenaars die hen begeleiden. Meer weten over een proeftuin, of direct jouw school aanmelden? Lees hier verder.

Training tot cultuurcoördinator

In samenwerking met Stadkamer, Kunstcircuit Deventer, Cultuurwijs Hengelo en Cultuurmenu Enschede bieden wij in het voorjaar de training tot cultuurcoördinator VO aan.

Ben jij degene binnen jouw school die alle culturele activiteiten organiseert; of zou je deze rol graag vervullen? En zou je daarbij handvatten kunnen gebruiken? Meld je dan hier aan voor de training!

Festival Woest

Wij ondersteunen met veel enthousiasme Festival Woest, dat onze collega’s van Stadkamer ieder jaar organiseren in Zwolle. Met een dagprogramma voor jongeren zelf en een avondprogramma voor hun docenten is het een perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor cultuureducatie in het voortgezet onderwijs.

Wil je dat jouw leerlingen ook naar Festival Woest gaan? Dat kan! Klik hier voor meer informatie.