Zomerontmoeting 2024: een terugblik….

Als je het verschil kunt maken, doe het! Wees geen toeschouwer.

Dat is de les die we hebben geleerd van deze Zomerontmoeting. Eric van ’t Zelfde, de bekendste rector van Nederland, kijkt niet toe bij onrecht of misstanden, maar onderneemt actie wanneer hij de kans krijgt. Soms moet hij daarvoor iets opofferen, maar het voordeel weegt zwaarder.

Als jij denkt dat je het verschil kunt maken en kunt ingrijpen wanneer iets misgaat, doe het dan! Met de juiste intentie komt het altijd goed.

Eric van ’t Zelfde groeide de afgelopen jaren uit tot de bekendste rector van Nederland. Hij schreef bestsellers zoals ‘Code Rood’ en maakte met Lucia Rijker het bekende televisieprogramma Dreamschool. Maar het maakte hem niet gelukkig.

Nu schenkt hij koffie voor daklozen in de Pauluskerk in Rotterdam en maakt er wc’s schoon. “Ik heb een lesje in nederigheid nodig.’’ Tijdens de zomerontmoeting deelde hij zijn recente  levenslessen.

Evelien Harberink van theaterzaken.com was de host van deze gezellige zomerontmoeting. Met haar sprankelende humor zorgde ze voor verbinding en de nodige interactie.

De Zomerontmoeting werd muzikaal omlijst door de heerlijke dromerige muziek van Dreampop duo ISLE.

Aan alle ‘Zeepkisters’: bedankt voor jullie bijdrage! In zo’n 3 minuten per ronde deelde een aantal aanwezigen iets met ons m.b.t. zichzelf, werk, een inzicht, wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd of wat ze graag nog willen leren. Dank voor jullie bijdrage!

Bekijk alle foto’s:

Fotograaf: Rob Nijhuis

Bekijk de zonnige ontmoeting van 2023: