Kiemen met Kunst in MIMIK

De allerlaatste kans!
We nodigen je van harte uit voor de allerlaatste vertoning van de documentaire “Kiemen met Kunst” op 5 februari om 16.00 uur in Deventer bij MIMIK. De documentaire, gemaakt door filmmaker Erik Franssen, is bekroond als de beste cultuureducatiefilm van 2022 op het Helsinki Education Film Festival International. Voor iedereen die Kiemen met Kunst nog wil zien, dit is je allerlaatste kans!

Datum: 5 februari 2024

Locatie: MIMIK Deventer

Tijd: 15.30 inloop | 16.00 uur start 

Prijs: gratis

De documentaire, geproduceerd in opdracht van Rijnbrink Cultuureducatie, werpt een indringende blik op het tweejarige project Proeftuin Overijssel. Gedurende deze periode volgde Franssen  jongeren uit diverse klassen, variërend van speciaal onderwijs tot en met vwo die een bijzondere leerervaring, gevoed door kunst, meekrijgen. Het resultaat is een prachtig vormgegeven film die niet alleen technisch uitblinkt, maar vooral indruk maakt door de diepgaande inhoud.

Mis deze unieke kans niet! Ben jij er bij?

Meld je aan!
Kiemen met Kunst heeft voor Rijnbrink Cultuureducatie de toon gezet in hun huidige werkzaamheden. Daarom willen we we jou graag de gelegenheid geven om deze documentaire te bekijken. Je bent welkom vanaf 15.30 uur. Om 16.00 uur start de documentaire. Na afloop praten we na en ontmoeten we betrokkenen van Proeftuin Overijssel. Je kunt je aanmelden door te mailen naar cultuureducatie@rijnbrink.nl