Inschrijven CmK Cultuurbudget

Bereid jouw inschrijving voor

De inschrijving voor schooljaar 2023-2024 is inmiddels gesloten. Vanaf april 2024 kun je weer aanvragen.

Voor je inschrijving heb je een aantal dingen nodig.

  • Draagvlak binnen je schoolteam om een samenwerking aan te gaan met een kunstvakdocent en om een mooie voorstelling of expositie te bezoeken.
  • Afspraken met de kunstvakdocent/cultuuraanbieder. Bespreek alvast met de aanbieder jullie behoeften op basis van een leerlijn. En maak een prijsafspraak, zodat jullie weten welke diensten jullie ontvangen en voor welk bedrag.
  • Aantallen leerlingen of klassen die een voorstelling of expositie bezoeken. Je mag je voor dit bezoek aanmelden voor een eenmalige tegemoetkoming voor de vervoerskosten. Bekijk alvast of dat nodig is

 

Bekijk hier alvast de leerlijnen en de voorstellingen en exposities waaruit je kunt kiezen.

Start jouw inschrijving

Het inschrijfformulier spreekt voor zich. Wanneer je je school selecteert in de lijst, wordt de meeste informatie alvast voor je ingevuld.

Het inschrijfformulier vind je hier. Wil je tussendoor jouw aanmelding opslaan? Dat kan. Laat daarvoor je e-mailadres achter.

Hoe werkt het?

Wil je meer weten? Lees dan verder over de regeling Cultuureducatie met Kwaliteit in Overijssel. Hier vind je meer informatie over wat de regeling inhoudt, en hoe je jouw voucher kunt inzetten voor cultuureducatie op jouw school.

Vragen?

Tussen 28 maart en 30 mei kun je elke dinsdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur jouw vragen stellen over het CmK cultuurbudget en de voucherregeling.

Via deze link kom je in de vergadering terecht.

Cultuuraanbod in Overijssel

Vind alle aanbieders van cultuurleerlijnen in jouw gemeente.

Cultuuraanbod in Overijssel