Zomerontmoeting Cultuureducatie 2023

Netwerken, ontmoeten, verbinden en versterken

Afgelopen vrijdag 30 juni was het zover. De zomerontmoeting Cultuureducatie 2023. Met heerlijke hapjes, drankjes, live muziek in de haven van Deventer en iedereen die cultuureducatie in Overijssel een heel warm hart toedraagt!

Verbinding

Naast de gezelligheid van het borrelen, was er ook ruimte om elkaar te leren kennen. Ontzettend leuk om te zien dat er maar liefst 8 mensen spontaan het podium beklommen om iets te vertellen over wat heb bezighoudt binnen cultuureduactie. Bedankt voor jullie verhaal!

Fijn dat je er was!

We hopen dat jullie een fijne middag hebben gehad! Het was mooi om te zien hoe iedereen met elkaar aan het netwerken en verbinden was. We hopen je volgend jaar zeker weer te zien!

Speciale dank

Speciale dank aan onze host Evelien Harberink van Theaterzaken. Met haar sprankelende humor zorgde ze voor verbinding en de nodige interactie. Ook Lennard Gols van Cultuur Verschil willen we bedanken voor zijn keynote waarin hij vertelde over zijn route, de vlam aanwakkeren bij jongeren en over innovatief denken binnen onze sector. De band Levi Major voor het neerzetten van een fijne sfeer en jullie prachtige muziek. En natuurlijk het Twents Carmel College met hun trekkerboot, het eindresultaat van een Proeftuin. Alle prachtige foto’s zijn gemaakt door Christein van Hoffen