Confronterend maar waardevol, een avond met impact! Een terugblik op Buiten je Bubbel

Afgelopen vrijdagavond was de tweede editie van Buiten je Bubbel. Een bijzondere avond met spreker Milio van de Kamp die het thema Armoede & Kansenongelijkheid belichtte. Dit initiatief biedt een platform om de wereld door de ogen van anderen te zien en waardevolle gesprekken te voeren. Benieuwd hoe deelnemers dit ervaren? Lees het bericht van Titia Lefers wat zij op LinkedIn heeft geplaatst. 

Het evenement daagt niet alleen deelnemers uit, maar ook diegene die nauw betrokken zijn bij de organisatie. Karin Klomp, één van de organisatoren, deelt haar ervaring:

“De avond was confronterend maar waardevol. De socratische gesprekken boden een veilige ruimte om diep na te denken over armoede en vooroordelen. Het was inspirerend om te zien dat mensen aan tafels gingen zitten en échte persoonlijke gesprekken voerden. Hoewel er geen directe oplossingen werden geboden, bracht de avond goede energie en zette aan tot actie, zelfs in kleine vorm. Persoonlijk vertrek ik blij en ‘aangezet’, met een nieuwe kijk op onderwerpen, mensen en mijn omgeving.”

Bekijk de video voor ervaringen van andere deelnemers tijdens de Buiten je Bubbel avonden.

De volgende Buiten je Bubbel staat alweer voor je klaar!

Maandagavond 22 april om 19.00 uur zal Hans Schnitzler spreken over mens zijn & digitalisering. De derde editie vindt plaats in de Hervormde Kapel in Deventer aan de Graaf van Burenstraat 12 

Meld je nu aan!