Xpeditie

(Voortgezet) speciaal onderwijs Primair onderwijs Voortgezet onderwijs

Xpeditie Cultuureducatie

Een jaarlijks symposium over cultuureducatie in Overijssel. Maar dan minder saai dan dat klinkt. Dat is Xpeditie Cultuureducatie! Een dag waarop je zelf ervaart wat cultuur met je doet. En hoe je cultuur op een vernieuwende manier inzet op jouw school.

Voor wie is Xpeditie?

Xpeditie Cultuureducatie is bedoeld voor (cultuur)ambtenaren van gemeenten, onderwijspersoneel – directeuren, leerkrachten, ICC’ers en anderen  – , medewerkers van culturele instellingen en cultuuraanbieder,  cultuurcoaches en combinatiefunctionarissen. En iedereen die we niet noemden, maar wel geïnteresseerd is in cultuureducatie, is van harte welkom! Ons doel is om samen na te denken over de ontwikkelingen en het beleid op het gebied van cultuureducatie in Overijssel.

Xpeditie 2023

Xpeditie 2023 staat gepland op 31 mei 2023. Het thema is ‘Op zoek naar de balans tussen + en -‘. Zodra we meer weten over de invulling van de dag en je je kunt inschrijven, vind je alle informatie op deze website. Noteer de datum alvast in je agenda en bekijk de Save the date.

Terugblik Xpeditie 2022

Benieuwd naar Xpeditie 2022? Bekijk de terugblik hieronder.