Festival Woest!

Voortgezet onderwijs

Woest! Vernieuwing, experiment en creativiteit

Festival Woest! is een meerdaags evenement op het gebied van cultuureducatie. Onderwijsvernieuwing, talentontwikkeling, spelen, experimenteren en eigenaarschap van het creatieve proces staan centraal. Naast het dagprogramma voor jongeren biedt Woest! een avondprogrammering, met relevante lezingen en workshops voor docenten, kunstenaars, bestuurders, studenten, wetenschappers en andere belangstellenden. Festival Woest! is de perfecte aanvulling op Proeftuin Overijssel.

Bezoek Woest!

Wil jij met jouw leerlingen naar Woest!? Neem dan contact op met Kiki Vos-de Wael. Wij regelen en betalen het busvervoer, zodat zoveel mogelijk scholen het festival kunnen bezoeken.

Samenwerking met Stadkamer Zwolle

Wij ondersteunen het festival financieel, denken mee over de inhoud en betrekken instellingen uit de Overijsselse basisinfrastructuur. Festival Woest! is een samenwerking tussen Rijnbrink Cultuureducatie en Stadkamer Zwolle. Wil je meer lezen over Woest!? Bekijk dan de website van het festival.

Afbeelding bovenaan de pagina: ©RinkFotografie

Meebouwen aan Woest!

Wij willen het gedachtegoed achter Woest! graag verder uitdragen in Overijssel. Om meer te doen voor jongeren in Overijssel op het gebied van cultuur. We horen daarom graag de ideeën van VO-scholen.

En van andere culturele partners, de Overijsselse Basisinfrastructuur Instellingen, festivals, penvoerders en de provincie Overijssel. Heb jij hart voor jongeren én cultuureducatie en wil je meedenken, deelnemen of input leveren?

Neem dan contact op met Jelle Verschuur, adviseur cultuureducatie.